23 Ekim 2018 Salı

Güvenilir Kurye Hizmeti İle Teslimatlarınızın Ulaştığından Emin Olun

Güvenilir Kurye Hizmeti İle Teslimatlarınızın Ulaştığından Emin Olun

            Moto kurye ile çalışmanın en büyük yararı siz bulunduğunuz yerden ayrılmadan, işinizin başında iken gönderinizi yollayabilme imkanına sahip olursunuz. Günün herhangi bir saatinde tamamen kişiye veya işletmeye özel bir kurye hizmeti olan acil kurye hizmeti, başka hiçbir teslimat almadan doğrudan tek teslimat için görevlendirilir. Kuryelerimiz İstanbul’un belirli ilçelerinde sürekli dağıtım işini yaptıkları bölgeleri bulunmaktadır. Herhangi bir acil teslimatta motorlu kurye kendine yakın olan adrese hızlı bir şekilde ulaşabilmektedir.  Mesai saatleri içinde kendi bölgesinde bulunan moto kurye personeli, firma merkezi tarafından yönlendirilerek belirtilen adrese ulaşmaktadır. Bu çalışma sistemimiz ile herhangi bir teslimat talep edildiğinde en hızlı biçimde görev yerine getirilmektedir.


Trafikte Zaman Kaybetmeyin

            Trafikte araba ile bir yere bir gönderi teslim etmek zordur, oysaki motorlu kurye kolayca yol alabilir ve zamandan kazanırsınız. Gönderilerin hızlı teslim edilmesindeki en büyük avantaj, moto kurye ile hızlı yol alabilmektir. Zamandan büyük tasarruf sağlarlar. Son zamanlarda artan trafik nedeniyle acil kurye hizmeti de sıklıkla talep edilen hizmetlerimiz arasında yer almaktadır.

Güvenilir Kurye Hizmeti Almak Önemlidir

            Günümüzde bireysel olarak motorlu kurye hizmeti veren aracı kişiler bulunmaktadır. Bunları aslında kurye olarak tanımlamak doğru değildir. Herhangi bir ticari sicili, kaydı veya firması bulunmamaktadır. Gönderinizi verdiğiniz ve moto kurye sandığınız bir kişi, teslimatınızla birlikte kaybolabilir. Firmamız güvenilir hizmet anlayışı ile hareketle 8 kurye firmasının birleşiminde oluşan büyük bir araç ve personel donanımına sahiptir. Standart, expres ve acil kurye hizmetleri ile farklı fiyatlarda ekonomik hizmet vermektedir. Kurumsal yapısıyla adres ve iletişim bilgileriyle müşterilerine güven vermeye devam etmektedir. Firmamız müşteriyle birebir kurmuş olduğu diyaloğun ardından nasıl bir yol izleyeceğini belirler.

            Doğru kurye firması seçimi önemlidir. Çünkü teslimatlarınızın yerine ulaştırılıp ulaştırılmadığından emin olmak istersiniz. Tüm teslimatlarınız yerine ulaştığında, teslim edildiğinde dair bir mesaj alırsınız. Ayrıca personelimiz teslim makbuzu ile teslimatın doğru yere ulaştığını belgelemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder